Net als jij ben ik een mens met ups en downs, met sterktes en zwaktes en met mijn eigen portie fragiliteit. Zoals velen onder ons ben ook ik enkele keren stevig met mijn hoofd tegen de muur moeten botsen om tot wijsheid te komen over wie ik in feite ben en wat ik hier te doen heb.

Botsingen doen dan wel pijn, je kan ze ook hanteren als hefboom naar persoonlijke groei. Gelukkig! De laatste keer dat ik mezelf op die manier tegenkwam nam ik het cruciale besluit om er altijd voor mezelf te zijn, no matter what. Ik nam me voor om mijn knopen te ontwarren en niet meer op de vlucht te slaan voor mezelf.

Ik kwam erachter dat de intentie om mijn irritaties, mijn verdriet en mijn angsten als leermeester te zien, een weg is naar innerlijke vrede. Vanuit die rust blijkt het een pak makkelijker om frustraties te overstijgen en gepaste actie te ondernemen om situaties ten goede te keren. 

Door stil te staan bij mezelf leerde ik luisteren naar de stem van mijn intuïtie en naar wat mijn eigen diepste verlangens zijn. Vanuit die plek begeleid ik ook anderen op het pad van hun bestemming. 

Het is mijn talent, mijn passie en mijn missie om mensen actief naar een doorbraak te faciliteren die positieve en blijvende verandering in hun leven tot stand brengt.  Hiervoor doe ik beroep op mijn jarenlange ervaring als coach en therapeut.

Wil je iemand werkelijk beter leren kennen? 

Peil dan naar de waarden van die persoon. 

Hieronder vind je de mijne en tevens wat je van mij mag verwachten.

Authenticiteit

Ik help je exploreren wie jij bent en je handelen daar op af te stemmen zodat je integriteit doorleefd is en jij het gevoel hebt hier ‘thuis’ te horen.

Eigenaarschap

Ik doe appèl op je verantwoordelijkheidszin en je bereidheid je leven aan te pakken. Ik houd je er aan op te dagen, echt aanwezig te zijn en garant te staan voor wie jij bent en wat je doet.

Inspiratie

Ik moedig je aan het leven te leiden waarvoor jij bestemd bent.

Moed

Ik herinner je eraan om voor niets minder te gaan.

Ondernemingszin

Ik spoor je aan om geïnspireerd actie te ondernemen en te verbeteren wat je kan om je leven naar een hoger niveau te tillen.

Creativiteit

Ik stimuleer je speelsheid, je verwondering en je openheid.

Connectie

Ik nodig je uit om met jezelf, je naasten en de wereld te connecteren vanuit een plek van vertrouwen.

“Those who are willing to be vulnerable, move among mysteries” -Theodore Roethke