Hier lees je enkele commentaren van mensen die het ACT-traject hebben gevolgd: 

Voordat ik startte met ACT, worstelde ik met mijn emoties en kon ik mij hierin verliezen. In deze ‘waterval’ van emoties, ging ik onbewust in autopiloot.

Het traject heeft een positieve invloed gehad op hoe ik in het leven sta en hoe ik met de zware emoties omga. Het heeft me o.a. bewust gemaakt van de autopiloot, waardoor ik nu de mogelijkheden krijg om bij te sturen als ik dat wens. Dit is mede dankzij, de oefeningen en tips, die gekoppeld zijn aan beknopte en heldere theoretische hoofdstukken.

Wat de begeleiding betreft: Annelies is uitermate professioneel en ik had het gevoel dat er telkens bij die zaken van ACT werd stilgestaan, die voor mijn ontwikkeling extra belangrijk waren. De ‘nagel-op-de-kop’ momenten heb ik bij haar veel ervaren en toont extra haar ervaring aan. Naar mijn mening 1 van de beste psychotherapeuten die je kan hebben.”

Maarten Eestermans – Ingenieur

ACT heeft mij zeer goed geholpen om doorheen mijn burnout te kunnen gaan. ACT is heel praktisch, realistisch en “down-to-earth”. Op die manier vermijdt het zweverige of vage concepten. De aanvulling van de ondersteunende mindfulness oefeningen maken het plaatje helemaal compleet. ACT heeft me geleerd bewust een volwaardig en waardevol leven te leiden, waar de ups én downs gewoon bijhoren. Niet meer en niet minder…

De aanpak van Annelies is professioneel én persoonlijk. Annelies begeleidde me doorheen het traject op het tempo dat ik nodig had. Je merkt meteen dat ze veel ervaring heeft. Ze is een diamant in een alsmaar groter wordende zak glasscherven. Bedankt, Annelies!
 
Ben je op zoek naar een hands-on therapie om gezond te leren omgaan met je psychisch lijden, dan raad ik je het ACT-traject van Annelies ten zeerste aan.
Dieter Seymus, Agile Coach
 

“Ik heb een ACT-traject gevolgd naar aanleiding van angsten en dat heeft me een stuk verder geholpen. Zingeving, mindfulness, … een omvattend traject waarin ik goed begeleid werd en waar ik nog steeds de vruchten van pluk. Een echte aanrader!”

Angèle de Bie, consulente

“De acceptance and commitment therapy die ik bij Annelies gevolgd heb heeft mij in staat gesteld een betere controle te krijgen over mijn negatieve gedachten zodat ik minder ben gaan piekeren.”

Rudy Verheyden, boekhouder