Je hebt best al wat bereikt en je hebt nog heel wat in je mars. Voor velen ben je een mentor omdat je integer bent en het beste voor anderen wil. Voor anderen ben je een bedreiging tegen wil en dank: hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. In ieder geval ben jij iemand waar rekening mee gehouden wordt, ook al kijk jij er wel eens van op wanneer dat over jou gezegd wordt.

Diep van binnen weet je wat je waard bent. Toch durf je daar soms ook stevig over twijfelen. Bovendien moet je toegeven dat je meer geleefd wordt door je agenda dan je lief is. Hierdoor durf je het contact met je eigen wensen en verlangens wel eens te verliezen.

Je wil je ambities waarmaken en van betekenis zijn voor anderen zonder dat dit ten koste gaat van jezelf. Je bent op het punt gekomen dat je het verschil wil maken door trouw te blijven aan je eigenheid. Je wil m.a.w. niet langer ‘leeglopen’ door aan de verwachtingen van anderen tegemoet komen wanneer die niet stroken met jouw eigen waarden. Je hebt dromen over hoe het beter kan…

Wat als jij het leven zou leiden dat helemaal bij je past? Wie zou je zijn, wat zou je doen en met wie, waar en wanneer? Je merkt dat je steeds vaker bij deze vragen stilstaat.

Die roep tot een beter leven kan zich afspelen op het gebied van je carrière, maar evengoed doorheen een relatiecrisis, een ander ingrijpend event, je rol als ouder, als vriend, als…

Herken jij jezelf hierin en brandt het van binnen? 

Ben je doordrongen van het feit dat je authentieker in het leven wil staan en je eigen dromen, wensen en verlangens de ruimte wil geven die ze verdienen? Wees dan welkom.

Het is één ding te weten dat je voor iets groters voorbestemd bent, het implementeren en waarmaken is nog iets anders. Een coach of mentor die je daarin ondersteunt kan een verschil van dag en nacht betekenen. Ik ben minstens even enthousiast als jij en heb deze watertjes reeds doorzwommen. Daarom weet ik als geen ander hoe jij je voelt en waar je nood aan hebt.

Je hebt iemand nodig die je stimuleert om:

  • boven je angsten en belemmerende overtuigingen uit te stijgen zodat jij doet wat nodig is om het leven te leiden waar jij trots op kunt zijn
  • terug te centreren wanneer je vervalt in nefaste patronen.
  • je authenticiteit te exploreren zodat jij je ruimte op gepaste wijze leert innemen
  • door te denken, om je grenzen te verleggen en de volgende stappen helder te stellen
 

Ik help je om je leven naar de ‘next level’ te tillen. Ik sta je bij in het bepalen van je koers en ik houd je ‘on track’ om het leven te leiden waarvoor jij bestemd bent.

“When it feels scary to jump, that is exactly when you jump, otherwise you end up staying in the same place your whole life.” -Oscar Isaac, aka Abel Morales