Transformational challenge

Vind rust en vervulling in de zaken die er voor jou toe doen.

Vind je Ikigai - online groeigroep

Voor meerwaardezoekers met een drive!

Het online coachingprogramma voor mensen die meer leven in hun jaren willen zonder uitgeblust te raken!

Hallo, ik ben Annelies en je kan van mij gerust zeggen dat ik boordevol ‘drive’ zit. Soms werd dat echter wel eens over-drive. Ik ervaar dat het niet altijd makkelijk is om gecentreerd te blijven in deze gekke tijden. Je batterijpeil op duurzame wijze op niveau houden is op zich best al een prestatie tegenwoordig.

Want hoe loop je jezelf niet voorbij in een wereld waar onverwachte wendingen, prikkels en uitdagingen in ijltempo op je afkomen? Hoe houd je contact met je optimisme, je dromen en aspiraties in een maatschappij waarin het makkelijk is om ten prooi te vallen aan de stress van de ratrace en de dagelijkse sleur?

Dit bracht me op mijn zoektocht naar manieren om doorheen de veelheid aan gebeurtenissen, plannen en verwachtingen (ja, ook degene die ik mezelf opleg!), zowel integer, innerlijk rustig, als enthousiast te blijven.

Zo kwam ik uit bij ikigai. Het was liefde op het eerste zicht, want ik besefte dat het mij op heel eenvoudige wijze terug dichter bij mezelf kon brengen. Ondertussen heb ik er een heel begeleidingstraject rond opgebouwd. Mijn jarenlange ervaring als coach, therapeut en trainer, kwamen daarbij handig van pas.

Ik ben dan ook heel blij met de ‘launch’ van het  ikigai coachingsprogramma! Het is iets voor jou als:

 • je enthousiasme één van je grootste troeven is, maar deze je tegelijk soms te fel op sleeptouw neemt waardoor je leegloopt
 • je levenslust je dierbaar is, maar ergens onder het puin is komen te liggen van te strenge verwachtingen naar jezelf toe
 • je op zoek bent naar innerlijke rust zonder dat je levendigheid daarbij moet inboeten

Ben je getriggerd? Mooi, dan is dit iets voor jou!

Koop het aan via de website, dan ben je meteen ingeschreven en krijg je alle praktische info mooi afgeleverd in je mailbox!

Wat brengt het programma jou?

De voornaamste focus ligt op het vinden en het bewust kanaliseren van je levensvreugde. Daarvoor gaan we op zoek naar je authenticiteit en naar wat zin en richting geeft aan je bestaan. Dat is vaak een avontuurlijke ontdekkingstocht. Maar eentje die zo de moeite waard is: hoe beter je weet wie je bent, hoe beter je weet wat je nodig hebt om te gedijen en wat net niet. Zo wordt het makkelijker om in balans te blijven terwijl je je passie voor het leven volop voelt stromen als je concreet aan je ikigai-doelen werkt.

De methodieken die ik in ‘Vind je ikigai’ coachingprogramma aanwend, vinden hun oorsprong grotendeels  binnen de integratieve psychotherapie, ACT en de positieve psychologie.

Wat zijn de concrete doelen van het ikigai-traject?

 • Ik help je exploreren wie jij bent door je waarden te verkennen en je handelen daar op af te stemmen. Zo zorgen we ervoor dat je integriteit doorleefd is en jij het gevoel hebt ‘thuis’ te horen in hetgeen waar je mee bezig bent.
 • Tijdens het traject kiezen we één levensdomein uit waarop jij een ikigai-doel gaat verwezenlijken. We stellen scherp wat er voor jou echt toe doet en hoe je dit stap voor stap in je bestaan kunt integreren en consolideren.
 • We gaan aan de slag met je beperkende overtuigingen zodat deze geen stokken steken in de verwezenlijking van je levensdoelen.
 • Je leert je energie doseren door meer bij jezelf in het hier en nu aanwezig te zijn.

Lees hier meer over het ikigai-coachingtraject.

Hoe verloopt het programma?

 • Het is een live online traject dat bestaat uit 6 sessies van telkens 2 uur.
 • We werken met maximum 5 deelnemers, zodat ieder voldoende ruimte krijgt om aan bod te komen.
 • Je engageert je om telkens aanwezig te zijn (tenzij overmacht).
 • Je engageert je om de huiswerkopdrachten te maken na iedere sessie: deze zijn steeds behapbaar en op maat van mensen met een drukke agenda.

Hoe verloopt het programma?

 • Waar: via een vlotte, privacy-veilige internetverbinding. Je krijgt alle info, eenmaal je inschrijving rond is.
 • Wanneer: op 6 dinsdagen van 19u00 tot 21u00:
  • 15/03 – 22/03 – 29/03 – 19/04 – 26/04 – 03/05

Hoeveel kost het ikigai-coachingprogramma?

 • Je betaalt 327€ voor het volledige traject.

  Je kan het nu aankopen via de website, dan ben je meteen ingeschreven. Je krijgt dan alle praktische info mooi afgeleverd in je mailbox!

Wees er snel bij en verlies je plekje niet!

Wil je je een beetje inlezen?

Alvast eens ontdekken hoe we te werk gaan in de workshop? Download de gratis Ikigai minigids en lees er alles over!

Ontdek je Ikigai!

Dagen
Uren
Minuten